Legyél te is Jógafüggő!

Peace Love Jóga

Peace Love Jóga

Üdvözöllek a yoga-journey.blog.hu-n!

2018. október 05. - T Fésüs Erika

Kedves Látogató!

happyplace.pngA Jógával - több, mint négy éve - éppen egy ilyen borongós októberi napon találkoztam először. Az életre szóló utazás azóta is tart. 

Nem szakértője vagyok a jógának csak egy lelkes gyakorlója. Éppen ezért ez a blog nem tanítani szeretne, de inspirálni és motiválni - Önmagunk felfedezésére. A csoda felfedezése során azonban az Élet gyakran meglep minket: nemcsak hétköznapi problémákkal, hanem olyan érzésekkel, változásokkal, helyzetekkel, amikkel akár az ászanák gyakorlása során is találkozhatunk. Ilyenkor legjobb megvárni, hogy a lelkünk utolérjen minket, hogy tovább léphessünk a gyakorlásunk során. Ezekre az esetekre legjobb gyógyír egy kis önirónia és a nevetés, hogy ne vegyük túl komolyan magunkat.   

Az jóga ászanák megtapasztalása az útja annak, hogy megértsd azt, amit a jógáról szeretnék megosztani veled. A jóga varázsa a jógaszőnyegen keresztül nyilvánul meg és ott van minden egyes mozdulatunkban, megingásunkban és elbukásunkban. Ekkor történik a varázs, ekkor változunk. Ennek vagyok a tanúja.

Legyél az Útitársam!

Namaste: YogaPants

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yoga-journey.blog.hu/api/trackback/id/tr10014283477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása