Legyél te is Jógafüggő!

Peace Love Jóga

Peace Love Jóga

Drive safe :)

Az én karácsonyi kívánságom

2018. december 18. - T Fésüs Erika

Sokan indulunk útnak ezen az ünnepen. Kicsit korai is kiküldenem a karácsonyi kívánságom az Univerzumba, de mi is útra kelünk, hogy aztán találkozhassunk. Vannak akik több tízezer kilómétert tesznek meg idén is, hogy örömet szerezzenek családtagjaiknak. Vannak akik országokon belül indulnak el, de nem is ez számít. A lényeg a találkozás.

Éppen ezért, ha engem kérdeznének, hogy mit kívánok az emberiségnek ezen az ünnepen, azt válaszolnám: "Találkozás örömét".

Kívánok olyan találkozásokat, amiket régóta tervezünk, s a várakozás öröme hat át. Kívánok utcán-összefutós véletlen találkozásokat és megismételhetetlen éjszakába-nyúló-beszélgetős találkozásokat is. A találkozást réglátott családtagjainkkal, barátainkkal. Kívánok álombéli találkozásokat, amelyek valóra válnak. Kívánok lélekközi találkozásokat, s a találkozást önmagunkkal.

Olyan találkozásokat kívánok, amik megpihentetik a fáradt lelkeket, erőt adnak, megnevettetnek, feltöltenek, felemelnek, tovább lendítenek, inspirálnak, békességgel és hittel töltenek el, reményt és szeretetet adnak az emberiségnek.

Találkozásokat kívánok, amelyek során hazatalálunk és végre otthonra lelünk egymásban. 

Az úton, pedig mindenki vezessen óvatosan. :)

Áldott Ünnepet!

Namaste

Erika

 

 

 

    

 

A bejegyzés trackback címe:

https://yoga-journey.blog.hu/api/trackback/id/tr6014496796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása